Laminat og høytrykkslaminat

Laminat og høytrykkslaminatLaminatgulv fra Berry Alloc innfrir alle forventninger.Velg mellom vanlig laminat eller "verdens sterkeste laminat" høytrykkslaminat.

skrevet av Ski Bygg AS

Laminat eller parkett

Parkettgulv og laminatgulv kan ha likt mønster, ha samme farge og glans.De kan ha lik tekstur, og lik struktur. Ja faktisk har teknologien innen gulvdesign kommet så langt, at det kan det være nesten umulig å se forskjell.

skrevet av Ski Bygg AS

Hvordan montere fotlister/ gulvlister

Hva slags verktøy trenger jeg til jobben?Hvordan skal listen monteres? Hvilken side skal vendes ut? Skal jeg gjære eller bruke hjørneklosser?Alt dette er med på å gi ulikt sluttresultat.

skrevet av Ski Bygg AS

Knirk og kuving

Et gjentagende problem med parkett er klager på at produktet kuver og at det oppstår sprekker mellom stavene. Årsakene kan være sammensatte, men som oftest skyldes reklamasjonene gulvvarme og lav relativ luftfuktighet i vinterhalvåret.

skrevet av Ski Bygg AS

Parkett liker ikke tørt inneklima

Oftere enn før oppleves problemer der parketten kuver eller sprekker opp. Årsaken er for tørt inneklima. Nå er det normalt med gulvvarme som energikilde i tillegg til balansert ventilasjon. Det blir det problemer av.

skrevet av Ski Bygg AS

Overflater på gulv

Norge er det vanlig med mattere gulv enn ellers i Europa. Derfor står valget for de fleste mellom olje og mattlakk. Salget av oljede gulv har vokst kraftig de siste årene, men den tekniske utviklingen på lakk har ført til at begge overflatebehandlingene nærmer seg samme utseende.

skrevet av Ski Bygg AS