Arbeidsklær til all slags vær

fra innerst til ytterst

Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

24. januar 2020
Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

24. januar 2020
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200124094940573.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200124094940573.jpg?maxwidth=2000

Ski Bygg fører Snickers Workwear, som er tekniske, innovative plagg av høy kvalitet utviklet for profesjonelle håndverkere. Vårt sortiment består av  komfortable og slitesterke arbeidsklær som dekker alle behov, og er optimert for kalde, vindfulle og våte arbeidsdager.  Arbeidsklær fra Snickers Workwear er testet både med tanke på klima og fysiske aktiviteter. 

Den nye GORE-TEX-kolleksjonen fra Snickers Workwear har svært gode egenskaper og er laget av et unikt patentert og slitesterkt materiale som er vanntett, vindtett og lar huden puste.  

For å sikre at huden er komfortabel og tørr, og for å bidra til kroppens naturlige nedkjøling, tillater den spesielle GORE-TEX-membranen også at svette og damp enkelt slippes ut, slik at det er fullstendig pustende.  

Lagerført 

Vår avdeling i Ski  har lagerført vannavstøtende, og vanntette vinterjakker, samt et stort utvalg fleecejakker fra AllroundWork-kolleksjonen som er en moderne kolleksjon arbeidsklær. Vi har også trøyer og bukser fra FlexiWork-kolleksjonen, som består av lett og svært slitesterkt undertøy.  

I tillegg har vi gensere og luer fra Snickers workwear.  Vi ønsker at både proffkunder og hobbysnekkere som handler arbeidsklær hos oss skal holde seg tørre og varme hele dagen igjennom, derfor er førsteklasses arbeidsklær det vi ønsker å tilby. 

Bestilling

Det vi ikke lagerfører fra Snickers Workwear  kan bestilles. Ta kontakt med vår jernvareavdeling og de vil hjelpe deg. 

Å kle seg er som å bygge et hus

Å kle seg riktig når man skal arbeide ute under våte eller kalde forhold krever forberedelse og kunnskap.

Hardt, intensivt arbeid gjør ofte at man svetter, og når tempoet avtar, avkjøles svetten.

Du vil da etterhvert føle deg kald.  Kler du deg etter lag-på-lag-prinsippet, vil muligheten for å kontrollere og regulere varmen fra kroppen gjøre at du holder deg tørr og varm. 

Første lag - Fukttransport

For aktiv fukttransport er det viktig med undertøy som holder deg tørr og ventilert, uansett hvor aktivt du jobber. Klær med ventilerende fibre og merinoull passer til ulike typer arbeid i forskjellige kalde forhold.

Andre lag- Isolasjon

Lag nummer to bør bestå av luftige materialer, gjerne ved å danne en isolerende luftlomme rundt kroppen som holder deg varm. 


Tredje lag - Beskytter

Velg plagg som er vanntette og pustende, og som er så slitesterke at de tåler slitasje fra hardt arbeid. 


Caps eller lue

Det er viktig å holde hodet varmt og godt, spesielt på kalde dager.


Sokker

Sokker av en blanding av merinoull og Cordura-fibre gir komfort og den ultimate tørre opplevelsen.

Utmerket fukttransport, og stor slitestyrke. 


Hansker og vernesko

Velg hansker som passer til hånden din, og som holder hendene dine varme og beskyttet, uansett hva slags vær du jobber i.  Vi har hansker fra Workhand, samt  vernesko fra Solid Gear og Abesko. 

2890
b-TrueFalse
0
Falsec-137
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210415090008814.png #FFFFFF
Les også