SWITCH SECTION

Benkeplater for enhver smak

Benkeplaten er et av kjøkkenets aller viktigste elementer

Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

17. februar 2020
Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

17. februar 2020
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200218094724162.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200218094724162.jpg?maxwidth=2000

Benkeplaten er et av kjøkkenets aller viktigste elementer, og bør stå i stil med resten av kjøkkenet ditt.  

Velg blant et stort utvalg av materialer og farger. 

Laminat:  
Benkeplater i laminat består av en sponplate med en laminatfolie som er presset og limt på overflaten. De kommer i flere tykkelser og mange forskjellige farger og strukturer.  

Laminat er et slitesterkt og godt materiale til bruk på kjøkken, som krever lite vedlikehold.

I tillegg er Mobalpa sine laminatbenkeplater laget med en fuktbestandig spon, som gjør at den ikke trekker til seg vann om den skulle få en skade. 

 

Luxe-laminat:
Mobalpa sin luxe-laminat er litt annerledes enn den vanlige laminaten, da denne har en annen produksjonsteknologi når det gjelder kanter og integreringer. Den har også antibakterielle egenskaper i overflaten. Det går an å integrere kummer og rillefelt på en helt egen måte, ved at man legger inn kompaktlaminat på undersiden av laminatbelegget. 

 

iQuartz: 

Mobalpa sin iQuartz er en polert stein, som ikke har noen porer i overflaten. Dette gjør den motstnadsdyktig mot flekker og hygienisk. Den består av 90% kvarts og 10% polyesterharpiks med fargepigment. Platen er veldig slitesterk, men det er ikke anbefalt å sette varme kjeler på, da dette kan føre til misfarging og i verste fall sprekker. 

iQuartz kan man gjøre utskjæringer selv, med Mobalpas spesialverktøy. 

 

Komposittbenkeplater fra Sigvartsen: 

Vi bestiller komposittbenkeplater fra landets ledende forhandler av naturstein. Da kommer deres montører og måler opp når kjøkkenet er montert, slik at platen blir produsert på nøyaktig de målene som passer rommet og kjøkkenet.  
Benkeplatene kommer i flere ulike prisklasser, og mange farger. 

SILESTONE og CAESAR STONE: 93 % naturlig kvarts og 7 % harpiks, lim- og fargestoffer 

Materialet tåler mye bruk og slitasje, men det er ikke anbefalt å sette varme kjeler på platen, da dette kan føre til misfarging og sprekker.  

1978
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210415090008814.png #FFFFFF
Les også