Dette bør du vite om innerdører

Det viktigste med en innerdør er det som er usynlig, nemlig innsiden.

Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

14. november 2019
Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

14. november 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200109120314951.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200109120313935.jpg?maxwidth=2000
0

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

Når du velger nye dører, bør du velge et design som passer til hjemmet ditt, men også tenke på hvilken funksjon døren skal ha.

Uttrykket «kvalitet tvers gjennom» kan tas helt bokstavelig når det dreier seg om dører.  En lett dør har en pappkjerne og fungerer godt til rom der støydemping ikke er så viktig. Ønsker du derimot å dempe lyden i hjemmet ditt, er det et smart valg å gå for en massiv dør, kanskje også i kombinasjon med karm med dempelist.

Det du ikke ser, hører du nemlig. Eller du hører det ikke – forvirret? En dør med massiv kjerne demper nemlig lyden, og det kan jo være smart til for eksempel rom som toalett, barnerom og vaskerom. En massiv dør koster litt mer enn en lett dør, men du får da en dør som har en lyddempende effekt.


SMART Å VITE OM INNERDØRER

Valgmuligheter som materialer, farger og funksjoner er flere når du velger en massiv dør. Finishen er bedre og mer rengjøringsvennlig på en massiv dør. En massiv dør i kombinasjon med karm med dempelist har vesentlig bedre støyreduksjon enn en lett dør med standard karm. En formpresset dør ser «billigere» ut enn en fyllingsdør, som viser detaljer og sammenføyninger i rammeverket. 


DØRER DU SKAL LEVE MED

Når du velger nye innerdører, så tenk på at du kanskje skal leve med dørene i mange år fremover. Da kan det være en god idé å velge produkter i høy kvalitet, med egenskaper som støyreduksjon, komfort og flott finish. Glem heller ikke karmen – støy tar seg lett gjennom sprekker, og derfor kan det være smart å supplere dine dører med en karm med dempelist, slik at dør og karm holder støyen ute. Les mer om karmer med tetningslist her.I våre butikker har vi en mengde valgmuligheter både av innerdører og ytterdører, og vi hjelper deg med den veiledning du trenger ifht dine ønsker og behov. Våre lagerførte innerdører finner du også her i vår nettbutikk.Kilde: Swedoor


2056
b-TrueFalse
Relaterte saker
Falsec-137
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210415090008814.png #FFFFFF
Les også