SWITCH SECTION

Enkel løsning med stor effekt - lystunnel fra Velux


Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

14. november 2019
Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

14. november 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200306122334135.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200306122332855.jpg?maxwidth=2000
0

VELUX har utviklet lystunneler som gjør akkurat den jobben et vindu kunne ha gjort. Har du et tak har du nemlig dagslys over alt hvis du vil.

VELUX lystunnel kan monteres alle steder det er mindre enn 6 meter mellom yttertaket og innertaket i det rommet lyset skal til. En lystunnel består av et lysreflekterende rør som monteres raskt og enkelt. Det er i tillegg fleksibelt så man ikke trenger å få et rett rør gjennom midten av et rom.


Helt ekte dagslys.

Det finnes ingen lyspærer som klarer å bringe så mye liv til et rom som naturlig dagslys. Å ha et hjem uten vinduer er helt utenkelig for alle. Ofte er små vinduer og smale luker med minimalt lysinnslipp det første man legger merke til i gamle hus. ”Hvordan kunne de bo sånn?” tenker vi og gleder oss over dagens bostandard. Likevel er det i moderne hjem steder der det ikke kan settes inn vinduer og områder som kun lyssettes med elektrisitet. Og selv om man har de flotteste designlampene blir aldri gangen eller akkurat det området av stuen så hyggelig som det kunne vært.


Forvandlingen.

Så det er kanskje ikke ny farge på veggen og enda en runde oppussing som skal til for at du får det hjemmet du ønsker deg? Sjekk ut alle mulighetene du får med en eller flere VELUX lystunneler. Og for den kresne; nå får du VELUX lystunnelen med EdgeGlow. EdgeGlow er en ekstra glassring som sprer lyset ut i rommet. Lekkert å se på og lekkert å bo under. 


Dagslys går aldri av moten.

Uansett om det er hjemme eller på hytta kan du følge lyset gjennom et hel døgn fra hvilket som helst sted innendørs. Lystunnelen fanger nemlig også opp månelys, tenk deg for en effekt! I VELUX lystunnelen er det lys – hver dag hele året. Så se opp for en lysere hverdag.


Dagslys og frisk luft er viktig for trivsel og velvære. Naturlig oppvarming fra solen reduserer strømutgiftene.  Når våren har blitt til sommer og det er behov for å regulere lys og varme er det smart å montere utvendige screens, som stopper mye av varmen fra solens stråler. Les mer om VELUX INTEGRA takvinduer og regnsensor her! 


Velux Integra er et  innovativt system for fjernbetjening av vinduer og solskjerming, og du kan åpne og lukke med bare et trykk på fjernkontrollen.


 


Kan bestilles i lokal butikk!
Kilde: Velux


3174
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210415090008814.png #FFFFFF
Les også