SWITCH SECTION

Finn riktig type badekar

Av Ski Bygg AS

Boligkanalen Testbruker

Ski Bygg AS

14. november 2019
Av Ski Bygg AS

Boligkanalen Testbruker

Ski Bygg AS

14. november 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20191114141550378.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20191128140133543.jpg?maxwidth=2000
0

Valg av badekar er en stor beslutning, ettersom det utgjør en sentral del av ethvert bad enten man foretrekker en tradisjonell eller moderne stil. Et badekar gir badet et helt nytt uttrykk og forvandler det til et sted der du ønsker å slappe av og lade batteriene.

Badekar fra Strømberg kjennetegnes av glatte overflater og rene linjer, elegant design og et flott utseende. Alle disse egenskapene er kombinert i Strømbergs omfattende badekarsortiment.

Uansett hvilken modell du velger, vil den gi deg en opplevelse av ren nytelse. Vi har et stort utvalg av frittstående, rektangulære, hjørne- og dusjbadekar som passer for deg og ditt bad.

Mange av Strømberg sine badekar er forsterket med Carronite. En høyteknologisk og helt unik nyskapning innen badekarforsterkning. Resultatet er et badekar i akryl med en styrke og holdbarhet som man normalt forbinder med tradisjonelle støpejernsbadekar.

AKRYLBADEKAR – GENERELT OM STRØMBERGS AKRYLBADEKAR
Akryl er kanskje det mest populære og brukte badekarmaterialet i dag. Det har en jevn, ikke-porøs overflate, er meget bestandig mot flekker og enkelt å rengjøre/vedlikeholde. Akryl har meget gode varmholdingsegenskaper, slik at vannet i badekaret holder seg lenger varmt. Akrylbadekarene er sterke og leveres i mange ulike former og størrelser, slik at det er enkelt å finne et som passer for deg. En annen fordel ved denne typen badekar er at det er enkelt og raskt å reparere hvis det skulle oppstå skader. Skulle du være så uheldig å miste noe tungt i badekaret, kan du bruke et reparasjonssett og deretter slipe overflaten for å gjenopprette en blank overflate. Strømbergs akrylbadekar er bestandige mot UV-stråling og bevarer dermed sin flotte, hvite farge.

 

GUIDE – FINN RIKTIG TYPE BADEKAR
Valg av badekar er en stor beslutning, ettersom det utgjør en sentral del av ethvert bad enten man foretrekker en tradisjonell eller moderne stil. Derfor er det viktig å velge et badekar som passer for deg og badet ditt. Et badekar gir badet et helt nytt uttrykk og forvandler det til et sted der du ønsker å slappe av og lade batteriene.

HVA ER DET VIKTIG Å TENKE PÅ?
Det er mange hensyn å ta ved valg av badekar, men det er tre viktige punkter som kan bidra til å begrense valgene.
- Hvor høy er du?
- Hvor stort er badet?
- Hvilken innredningsstil foretrekker du? 

Det er viktig å ta hensyn til de to første punktene når du ser etter badekar. Beslutningen har stor innvirkning på hvorvidt du får et luksuriøst og lekkert bad eller et trangt og overfylt rom. 

ULIKE TYPER BADEKAR
Med en mengde stiler og størrelser å velge mellom kan det være vanskelig å finne riktig type badekar. Vi har laget en liten beskrivelse av hvilke typer akrylbadekar Strømberg har å tilby.

STANDARD BADEKAR
Et standard badekar, også kalt et rektangulært badekar, er den vanligste typen og generelt også den rimeligste. Disse er fremstilt i akryl og plasseres gjerne i et hjørne av baderommet og utstyres med paneler eller bygges/mures inn med fliser, pusses og så videre.

HJØRNEBADEKAR
Hjørnebadekar egner seg ypperlig i alle typer baderom og passer perfekt inn i et hjørne av rommet. Hjørnekaret skaper god balanse i rommet, og med et avrundet panel får du et perfekt sluttresultat.

FRITTSTÅENDE BADEKAR
Et frittstående badekar kan plasseres hvor som helst i baderommet, men du må alltid rådføre deg med en VVS-fagperson når det gjelder avløp og så videre. Frittstående kar finnes i mange former og størrelser – vi har et bredt sortiment og tilbyr også badekar med matte overflater.

DUSJBADEKAR – SHOWER BATH
Dusjbadekarene er meget praktiske og tilbyr det beste fra begge verdener – dusjhjørnet og badekaret. Dusjbadekarene er praktisk innredet med et stort dusjområde i den ene enden, slik at du har god plass til å ta en dusj. I tillegg får du også den avslappende og luksuriøse delen som vanlige badekar tilbyr.

 

Kilde: Strømberg

4056
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210415090008814.png #FFFFFF
Les også