Lag magnetvegg eller tavlevegg med maling

Av Ski Bygg AS

Boligkanalen Testbruker

Ski Bygg AS

19. november 2019
Av Ski Bygg AS

Boligkanalen Testbruker

Ski Bygg AS

19. november 2019
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20191119142314214.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20191119142314214.jpg?maxwidth=2000
0

Mal veggen med magnetmaling, eller tavlemaling og gjør veggen om til oppslagstavle!

Gjør veggen om til oppslagstavle!
Matt, mørkegrå maling som gir feste til magneter.

Magnetmaling kan males på spon- og gipsplater, tapet eller glassfiberstrie. Magnetmaling er perfekt som oppslagsvegg i hjemmet, samt i kontor- og konferansemiljøer. Beckers Magnetmaling er malingen som gjør veggen om til en nyttig oppslagstavle. Ettersom Magnetmaling er overmalbar med Elegant Veggmaling, Scotte, Elegant Aqua Lakkmaling og andre, kombineres funksjon og ønsket fargesetting.

Lag veggen om til kritt-tavle! NYHET- FLERE FARGER!
Skoletavlemaling er en lateksmaling som gir en matt overflate beregnet till bruk av kritt.
Den egner seg til maling av slette flater av sandspakel, puss, betong, bygningsplater av trefiber, spon og gips, glassfiberstrie, tapeter og lignende. Beckers tidligere svarte tavlemaling kan nå brytes til over 300 fantastiske farger!  Malingen er nå også lettere å påføre med rull, pluss at den gir en jevn og fin finish.

Å male en tavle på kjøkkenet eller barnerommet har lenge vært populært. 

Mal tavle i valgfri farge!
Å kunne male tavlen i en valgfri farge åpner opp for helt nye bruksområder. Mal veggene, dørene, tremøblene, hyllene og andre detaljer der den svarte fargen ville bli altfor mørk. Tavlemalingen kan gjøre en hvilken som helst flate vakker, morsom og samtidig nyttig. Hvorfor ikke male kommodeskuffene med tavlemaling i ulike farger?
Da kan du merke skuffene med eier eller innhold. Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan gjøre med malingen.

Barnas fargekart
Den nye tavlemalingen er en del av Beckers nye fargekart for barn.

Barnas eget fargekart består av 24 farger som er valgt ut av barn mellom 6 og 12 år, og som er tolket av interiørdesigneren og TV-profilen Isabelle McAllister.

Hvordan male inne
Riktig verktøy er halve jobben, sies det.
Det gjelder også når man skal male inne.

Her finner du enkle arbeidsbeskrivelser, samt veiledning av hvilke verktøy du trenger.

2382
Falseb-
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20181114153940023.png #FFFFFF