Laminat og høytrykkslaminat

Laminat og høytrykkslaminat
Laminatgulv fra Berry Alloc innfrir alle forventninger.
Velg mellom vanlig laminat eller "verdens sterkeste laminat" høytrykkslaminat.

Av Ski Bygg AS

Boligkanalen Testbruker

Ski Bygg AS

19. februar 2020
SWITCH SECTION
0

Flere varianter av laminatgulv
Vi fører både vanlig laminat og høytrykkslaminat fra Berry Alloc, som er en stor internasjonal leverandør. I Berry Allocs kjente laminatserie forenes skjønnhet og nyskapning. Alle laminatgulvene er svært enkle å legge, fås med låsesystemene Best Loc og Best Loc® X-Treme, og dekkes av en livstidsgaranti.

Høytrykkslaminat
Berry Alloc Høytrykkslaminat er verdens sterkeste og mest holdbare laminatgulv. Den unike overflaten i høytrykkslaminat gir et gulv med garantert slitestyrke og enestående motstandsdyktighet overfor vann, slitasje, falming og flekker. Gulvet har forhåndsmontert lydabsorbant underlag, og AquaResist HDF reduserer fuktopptak til et minimum.

Estetisk tiltalende utseende og eksepsjonell teknisk kvalitet gjør Berry Alloc Høytrykkslaminat egnet for bruk på steder med stor slitasje, som hoteller, restauranter, butikker, kontorer - ja, til og med flyplassterminaler. Men kan også fint anbefales til soverom, stue og entre. Grand Avenue som er et høytrykkslaminatgulv har f.eks ekstra store bord, og er laget for et vakkert utseende og rask legging. Grand Avenue serien får sin ekstreme holdbarhet fra sin 0,6 mm tykke høytrykksoverflate. Det er dobbelt så tykt som vanlige laminatgulv og gir en flott struktur i gulvet. Dette er et gulv som virkelig imponerer med en flott farge og overflate samt et imponerende format.

Høytrykkslaminat som fliser
For de som ønsker et spennende og sofistikert design, som gir rommet et unikt preg, så finnes høytrykkslaminaten Stone. Stone er en meget slitesterk laminat i flisemønster. Gulvet kan legges i alle rom i private hjem, unntatt våtrom, og finnes i variantene Stone skifer og Stone natur

Laminat eller parkett
Parkettgulv og laminatgulv kan ha likt mønster, ha samme farge og glans. De kan ha lik tekstur, og lik struktur. Ja faktisk har teknologien innen gulvdesign kommet så langt, at det kan det være nesten umulig å se forskjell. Les hele saken her!

 

Kjøp på nett eller i lokal butikk!

Enten du velger å gå for laminat eller høytrykkslaminat, så kjøper du dette enkelt i vår nettbutikk. I vår butikk i Ski har vi en stor utstilling innen både parkett og laminat, hvis du ønsker inspirasjon, eller veiledning. Her finner du også parkett, heltregulv, vinyl, vegg- til vegg tepper, og andre typer gulv.    

 

Alle artikler om gulv!

2858
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210415090008814.png #FFFFFF
Les også