Landets mest oppdaterte avdeling
for intererte hvitevarer

Vi mener at vi har den største og mest komplette utstillingen av integrerte hvitevarer fra våre samarbeidspartnere

Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

7. november 2019
Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

7. november 2019
Bilde: Siemens
Bilde: Siemens
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20191107095057468.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20191107095057468.jpg?maxwidth=2000
0

Hvitevarer

Våre hvitevarekonsulenter har til sammen 50 års erfaring fra elektronikkbransjen og kan det meste som er å kunne om integrerte hvitevarer. De innehar selvfølgelig spesielt god kompetanse på produktene fra våre utvalgte leverandører.


Alltid nyeste produkter i utstilling

Utstillingen endrer vi så snart våre leverandører kommer med nye produkter slik at du kan se og få demonstrert nyhetene hos oss. Vi har de aller fleste produktene koblet opp så de ikke bare kan besiktiges, men du kan også trykke og gjøre deg kjent med de forskjellige betjeningsformene og menyene.


Våre hvitevareleverandører

Besøk vår komplette utstilling av integrerte hvitevarer fra våre samarbeidspartnere, Siemens, Neff og Miele.

I tillegg fører vi utvalgte produkter fra Norcool, RørosHetta og Liebherr.


909
c-137
c-137TrueFalse

Norcool kjølehjørner  

Norcool - En ledende leverandør av kjølehjørner,

kjølerom og innovative løsninger for oppbevaring av vin. Les mer om Noorcool

Røros ventilasjon  

Røros Metall med en over 60 år lang historie

leverer spesialhetter for de fleste ventilasjonsformer. Les mer om Røroshetta

NEFF kjøkkenutstyr  

NEFF- Over 140 år med ideer som skaper historie.

NEFF er et av verdens mest utsøkte varemerker innen elegant kjøkkenutstyr og et nytt varemerke i Norden.

Les mer om NEFF

Siemens husholdningsapparater  

En verden full av nye muligheter.

Siemens har en enorm bredde innen integrerte hvitevarer og store deler av deres StudioLine sortiment finner du utstilt og oppkoblet hos oss i vår hvitevareavdeling og i kjøkkenavdelingen. Les mer om Siemens

Miele hvitevarer  

"Immer Besser" - Kvalitet i mer enn 100 år.

Du finner store deler av Mieles sortiment på integrerte hvitevarer utstilt hos oss, både i vår hvitevareavdeling og i kjøkkenavdelingen. Les mer om Miele

996
true
c-137
c-137TrueFalse

KJØKKENVENTILASJON

Vi kan ventilasjon, og leverer kjøkkenventilatorer og hetter til alle ventilasjons former.  

De vanligste ventilasjonsformene i dag er:

  • Normal ventilasjon:

Luften går fra kjøkkenhette og rett ut i friluft.

Motoren kan stå i hette/ventilator eller eksternt, men trekker ikke luft fra andre rom/steder.

  • Resirkulasjon / omluft: 

Luften går fra kjøkkenhette og tilbake igjen i rommet etter filtrering. Det brukes da kullfilter for å fjerne lukt i tillegg til fettfiltre som allerede er i ventilatoren.

  • Balansert ventilasjon: 

En motor som trekker fra flere rom,

som også gjenvinner varmen fra luften som trekkes ut av boligen. Om kjøkkenventilatoren er koblet til dette systemet så styres gjerne hastighet på avtrekket av eget panel og ventilatoren på kjøkkenet har bare et spjeld for å regulere avtrekket. Det er relativt vanlig at man i kombinasjon med balansert ventilasjon i boligen har normal ventilasjon i forbindelse med kjøkkenventilatoren. Man må da forsikre seg om at det er installert trykk-vakt eller automatisk regulert til luft i forbindelse med kjøkkenventilasjonen.

  • Sentral ventilasjon:

Tidligere var det vanlig med sentralventilasjon eller fellesavtrekk (blokker/leilighetskomplekser)

Har du sentralavtrekk så er det en motor som trekker fra kjøkken og gjerne WC og/eller bad. Hastigheten på denne styres av kjøkkenventilatoren. Det er da ikke varmegjenvinning slik det er i balansert ventilasjon. Motoren kan befinne seg eksempelvis i skap på kjøkken, loft eller på tak.

Er det fellesavtrekk i bygget er det en felles motor for alle boenheter, man regulerer da kun avtrekket på kjøkkenet med et spjeld i ventilatoren.

Bilde:  Røroshetta

1694
  • ADD IMAGE

0
c-137TrueFalse
left-1 c-137TrueFalse

Benkeventilasjon

Du kani dag velge mellom hev-/senk ventilator bak platetoppen, ventilator integrert i platetoppen eller ventilasjon mellom forskjellige typer platetopp. Benkeventilasjon blir som regel benyttet på halvøy eller øy og alle former for benkeventilasjon gir deg et mer ryddig utseende på kjøkkenet og bedre utsyn.

I vår utstilling kan du i tillegg til å se produktet, også prøve det. Noe som vil være en stor fordel for deg som skal kjøpe et produkt du skal leve med i mange år. I tillegg kan du selvfølgelig se kjøkken hetter for vegg, slimline ventilatorer i overskap, fritthengende og takintegrerte hetter hos oss. De aller fleste er som de andre hvitevarene vi har utstilt, koblet opp og kan prøves.

Generelle råd ved bruk av benkeventilasjon:

• Start ventilatoren tidlig, slik at det er etablert en trekk når det begynner å dampe/ose. 

• Når det har begynt å dampe/ ose, sett ventilatoren på fullt eller nest høyeste innstilling og heller juster ned om man ser at det ikke er behov for full effekt.

• Er kokekaret over eks. 15cm høyt (spesielt ved ventilator i platetopp eller mellom topper) kan det være lurt å legge en tresleiv eller liknende mellom kjele og lokk og vinkle åpningen mot ventilatoren (gjelder alle former for benkeventilasjon). På den måten gjør man det lettere å bli kvitt damp og os.Styr hvitevarene dine fra jobben, treningssenteret eller sofaen.

Disse produktene kan du styre fra mobiltelefonen eller et nettbrett via HomeConnect appen. Du kan eksempelvis forvarme stekeovnen på vei hjem fra butikken eller sjekke om det er melk i kjøleskapet når du står på butikken. Funksjonaliteten i dette systemet vil gradvis vokse og etterhvert vil det eksempelvis kunne lastes inn egne progammer for særnorske retter i stekeovnen. Kombinasjonen av Wi-Fi-tilkoblede hvitevarer, smart programvare og den intuitive Home Connect –appen gir massevis av praktiske muligheter som kan gjøre livet mer behagelig.  Vi har produktene utstilt og tilkoblet.

Les mer om Siemens Home Connect her!

2024
c-137
c-137TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210415090008814.png #FFFFFF
Les også