SKI BYGG = XL-BYGG

Velkommen til norges råeste byggevarehandel

Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

9. april 2021
Av Ski Bygg AS

Anita Ingierd

Ski Bygg AS

9. april 2021
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210412113859184.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210412113858999.jpg?maxwidth=2000
DU6Q0339.jpg DU6Q0339.jpg
0

Da var det ett faktum – vi har blitt XL-BYGG.

«Ikke fiks noe som virker» er ett litt slitt, men godt uttrykk fritt oversatt til norsk.

La meg være klokkeklar først – vi gjør ikke dette fordi det ikke går bra.

2020 ble ett historisk godt år på alle områder!

Hvorfor i all verden skal vi da omprofilere suksessen Ski Bygg?

Det er mange grunner til dette og alle handler om å kunne være like gode også i fremtiden. Vi er i dag en aktør langt utenfor Ski. I dette bildet vil det være av uvurderlig hjelp å benytte en kjent merkevare i kommunikasjonen. Det er rett og slett for kostbart å drive merkevarebygging selv utenfor Ski og Nordre Follo.

XL-BYGG vil også gi oss tilgang til ett sett med gode konsepter for både proff og privet. Noe har vi også i dag, men vi trenger systemene bak skal vi kunne serve dere godt nok fremover. Sist, men ikke minst vil XL-BYGG gi oss en vesentlig høyere utviklingstakt. Varehandelen er i rivende utvikling. Måten kundene vil forholde seg til en leverandør endrer seg og med det kravene til oss.

Jeg tror vi kunne håndtert 1 til 1 kommunikasjon og relasjon med kunden fremover som Ski Bygg også. Situasjonen vi ikke kan komme i er at vi på systemsiden blir hengende etter. Her er utviklingskostnadene store, men den virkelige bøygen er kapasitet. Uansett hvor dyktige folkene våre nå en gang er – disse løftene er rett og slett for krevende for en aktør som oss. For det stopper ALDRI – før en er klar med en endring er kravene til neste klare. Det er her den største oppsiden med å bli en del av XL-BYGG er størst. Vi blir ledede på utvikling også.

XL-BYGG er en perfekt match for oss. Vi blir en del av en tydelig faghandelskjede med pasjon for kunder, produkter og gode løsninger. Ett avgjørende element i beslutningen om å bli en del av XL-BYGG var at friheten er stor. Vi kan lokalt dyrke våre styrker i nær samhandling med dere som kunder.

Ingen av de nesten 100 XL-BYGG anleggene er like – fordi folkene er forskjellige. Mange kjedeledelser vil få grå hår av slikt. Vi dyrker det. Det SKAL være rom for lokalt eierskap og engasjement - fordi handel er lokalt. Dere handler ikke i første rekke med XL-BYGG, dere handler med Lars, Petter, Håvar og Beate.  Kjeden skaper bare forutsigbarhet og trygghet. Vi gleder oss til å leve kundeløftet vår «Den hyggelige eksperten som følger deg gjennom hele prosjektet, fra start til slutt".

Atle Bakke

Daglig leder


2412
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20210415090008814.png #FFFFFF
Les også