Opplev solskjerming hos Ski Bygg

Mulighetene innen solskjerming er nærmest endeløse, og det kommer standig nye løsninger og trender på markedet. Vi hjelper deg å ta riktige valg til din bolig - opplev solskjerming hos Ski Bygg

skrevet av Ski Bygg AS

Valg av panel

Panelprodukter kan gjenskape ulike stiler, og vil alltid kunne være trendy. Det avgjørende er hva man ønsker å med miljøet – tenk stil, farge og helhet. Ved fornyelse vil det ofte være en utfordring å ivareta tilstrekkelig egenart og særpreg. Gjør dine valg i overensstemmelse med egne behov og verdier, og skap ditt personlige hjem. Jøtul er en av våre leverandører på peis og ovn. Vi har en stor inspirerende utstilling i butikk, i tillegg formidler vi montering.

skrevet av Ski Bygg AS

Hos oss finner du garantert en tapet du liker

Tapet kan gi deg akkurat den ansiktsløftningen du ønsker for din bolig. Uansett om du velger vågal og fargesterk - eller nøytral og trygg, så får du levende flotte vegger som gir rommet ett helt unikt uttrykk. Vi hjelper deg å ta de riktige valgene!

skrevet av Ski Bygg AS

Dette bør du vite om innerdører

Det viktigste med en innerdør er det som er usynlig, nemlig innsiden. Når du velger nye dører, bør du velge et design som passer til hjemmet ditt, men også tenke på hvilken funksjon døren skal ha.

skrevet av Ski Bygg AS

Tenk miljø - trefiberisolasjon

skrevet av Ski Bygg AS

Garderobe

Hos Ski Bygg finner du en flott garderobeutstilling, med ulike fronter og garderobeløsninger

skrevet av Ski Bygg AS